Obavijest roditeljima iz Našica

Obavijest roditeljima iz Našica

Roditeljski sastanak za roditelje novoupisane djece u pedagošku 2018./19. godinu održat će se 23.8.2018. (četvrtak) godine u prostoru vrtića u 18,30 sati.

 

Obavijest roditeljima s područja: Jelisavac, Lila, Lađanska i Ribnjak

Roditeljski sastanak za roditelje 1. skupine predškole za djecu iz mjesta Jelisavac, Lila, Lađanska i Ribnjak održat će se 23.8.2018. (četvrtak) godine u prostoru vrtića u 10,30 sati.

Pedagoška služba vrtića

Poziv za prijavu projekata u području unapređenja usluga za djecu rane i predškolske dobi

DV ZVONČIĆ

NAŠICE-GRAD NAŠICE

Poštovani roditelji!

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Republike Hrvatske objavilo je Poziva za prijavu projekata u području unapređenje usluga za djecu rane i predškolske dobi, u smislu produženog radnog vremena dječjih vrtića, odnosno uvođenje dvosmjenskog rada kako bi se zadovoljile potrebe djece i roditelja, zaposlili novi odgojitelji i tehničko osoblje.

Vrtići bi radili najduže do 21 sat. Grad Našice se, kao osnivač dječjeg vrtića, priprema za prijavu na navedeni Javni poziv. Kako bismo imali valjane podatke želimo ispitati potrebe roditelja za smjenskim radom u dječjim vrtićima.

Naglašavamo da dijete može u vrtiću boraviti najduže 10 sati (npr. od 6-16, 11-21h).

Sadašnji polaznici vrtića će svoje potrebe iskazati ispunjavanjem potreba na prijepisnici, dok će naši budući korisnici istu potrebu navesti u Zahtjevu za upis za pedagošku 2018./19. godinu.

Srdačno!

Ravnateljica

Snježana Kanđera,

magistra predškolskog odgoja