Jesenka i eko dan

Bogatstvo jeseni vječita je inspiracija za sve, tako i za naše predškolce.

Danas je obilježena jesenska svečanost na razini skupina ali i na razini vrtića. U sklopu istoga realiziran je eko dan te je prezentirana Zelena zastava koju smo dobili početkom srpnja 2020. godine. Dobiti ovakvo priznanje je svojevrsna verifikacija dosadašnjih aktivnosti koje smo s djecom  provodili i provodimo već niz godina. Briga za prirodno, ali i društveno okruženje, ekološki odgoj i kultura, samoodrživost, neke su od vodilja naših aktivnosti tijekom prošlih godina što prepoznaju naši roditelji, partneri, radnici vrtića i suradnici koji su sudjelovali u projektu na razini vrtića „Eko akcijama do eko vrtića“.

Raduje nas ovaj trenutak i stoga ga dijelimo s vama!

Ravnateljica

Snježana Kanđera,

magistra predškolskog odgoja

Draga naša djeco, dragi naši roditelji i suradnici!

Nova pedagoška godina je započela u drugačijim okolnostima nego ikada do sada. Obilježile su ju mjere koje provodimo vezano uz prevenciju COVID-19.

No, sve nas to nije spriječilo da organiziramo niz aktivnosti i sadržaja kojima smo omogućili bezbrižniji i lakši proces adaptacije našim mališanima, osobito djeci koja su po prvi puta naši polaznici. Dan po dan, savladavali smo izazove koji su bili pred nama, a tako nastavljamo i ubuduće.

S radom je počeo naš Područni vrtić u Jelisavcu. Ponosni smo na ovaj projekt, njegovu realizaciju i završetak. U dvije skupine djece je upisano tridesetšest polaznika iz Jelisavca, Lile, Lađanske, Velimirovca i Našica. Zaposleni su novi radnici. Sve to doprinosi boljem standardu i kvalitetnijim uvjetima odrastanja djece rane i predškolske dobi.

Podrška smo obiteljima, s roditeljima razvijamo intenzivan partnerski odnos, što se prepoznaje i vrednuje.

U tjednu smo kojim obilježavamo dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje. Zahvaljujemo za sve dobro kojim smo okruženi, za svu pažnji koju posvećujemo jedni drugima.

Ravnateljica

Snježana Kanđera,

magistra predškolskog odgoja

Poštovani roditelji!

WEB stranice i tehnologija ne mogu zamijeniti dječji smijeh i žamor koji svakodnevno odzvanja u našim sobama dnevnih boravaka, po hodnicima i dvorištu vrtića. No, u ovim trenutcima bitno je sačuvati zdravlje svih: od najmlađih do najzrelijih.  Kako je ovo doba COVID-19 promijenilo naše svakodnevne radne navike, susrete, druženje i provođenje zajedničkih aktivnosti, promišljali smo kako bismo vrijeme koje djeca provode kod kuće, sa svojim roditeljima, učinili sadržajnijim i bogatijim.

Ideja nije nedostajalo, tako da ćemo vam slati prijedloge koje ćete moći vidjeti na našoj stranici.

Vjerujemo da ćete se zabaviti, naučiti nešto novo, družiti se u krugu obitelji i što je najbitnije-biti strpljivi.

Sve vas puno, puno, pozdravljamo!

Čuvajte se, pazite se!

Ovdje možete preuzeti materijale koje smo Vam pripremili!