Dana 12.12.2023. godine održana je prezentacija ranog učenja slovačkog materinjeg jezika u Područnom vrtiću Jelisavac, verificiranog programa našeg vrtića, za zainteresirane obitelji čija djeca su polaznici u istome.

Prezentaciji su se odazvali mnogobrojni uzvanici, predstavnici različitih udruga Slovaka. Ove lijepe trenutke s nama su podijelili: veleposlanica Republike Slovačke u Republici Hrvatskoj Hana Kovačova, gradonačelnik grada Našica Krešimir Kašuba, predsjednica Vijeća slovačke nacionalne manjine Osječko-baranjske županije Ana Kanđera Legčević te saborski zastupnik Vladimir Bilek.

Razigrani mališani pokazali su svoja postignuća, na ponos svojim odgojiteljicama, našem cijelom vrtiću i našoj zajednici.

Zahvaljujemo se svim suradnicima i cjelokupnom timu vrtića na uloženom trudu, s ciljem obogaćivanja i podizanja odgojno-obrazovnog procesa na još višu razinu, jer radost djetinjstava, zajedničkog druženja i ponos zbog postignuća zauvijek ostaje u srcima i sjećanjima mališana i njihovih obitelji.

Tekst: Snježana Kanđera,

magistra predškolskog odgoja

Fotografije: Ivona Ćosić